joi, 3 mai 2012

Activitati

Gigi Chiru se apropie de Mazăre în sondajul pentru Primăria Constanţa

chiru-mazare
Gigi Chiru se apropie de Mazăre în sondajul pentru Primăria Constanţa
Potrivit unui sondaj de opinie efectuat de Compania Da Easy Way pe aproximativ 1.200 de persoane din Constanţa, cu vârste de peste 18 ani, opţiunile de vot pentru Primăria Constanţa, 49,23 % l-au pus pe Radu Mazăre pe primul loc, urmat de Christian Gigi Chiru, cu 24,68 de procente, Claudiu Palaz – 5,70%, Gheorghe Donţu – 2,39%, iar Marian Vasiliev a înregistrat 1,60 de procente.

Case sociale si pentru tineret

protectie sociala
Proiectul de realizare a apartamentelor sociale si pentru tineret reprezinta un prim pas concret in protectia sociala a constantenilor initiat de actualul primar. Problema este ca proiectul, avand doar o tenta electorala, nu tine cont in totalitate de nevoia sociala a tinerilor constanteni.
Oricare din cetatenii constantei, daca ar primi un sac de bani, sigur ar fi facut acelasi lucru. Intrebarea, retorica de altfel, este daca ar fi beneficiat de 50 de saci de bani cate apartamente ar fi construit?

38700 de constanteti cauta un loc de munca in Constanta

locuri de munca
38700 de constanteni cauta un loc de munca in Constanta. Ce face primaria in acest sens? NIMIC. Pe cine intereseaza ca oameni calificati din Constanta parasesc orasul sa-si caute un loc de munca in alte orase sau in strainatate?
Gigi Chiru, Primarul Constantenilor declara intr-o conferinta de presa organizata la Primaria Constantenilor cu tema ” Crearea de locuri de munca in Constanta este prioritatea mea numarul unu.

Sedinta Consiliul constantenilor din 22 aprilie 2012

consiliul constantenilor
Astazi 22 aprilie 2012 incepand cu ora 11 a avut loc o noua sedinta a Consiliului constantenilor, ca de obicei a avut loc un dialog interesant despre chestiuni importante care ne privesc pe noi toti.

Primaria Constantenilor condusa de Gigi Chiru a solutionat 59 de dosare intr-o saptamana

chiru-primaria-constantenilor
76 de dosare au fost depuse in perioada 19-25 martie a.c. la Primaria Constantenilor condusa de Gigi Chiru candidat la Primaria Constantei, dintre acestea doar 59 de dosare au fost solutionate in timpul audientelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu